Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρέστη και μίλησε στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα «Τεχνολογίες αιχμής στην αρχαία Ελλάδα ΙΙ: Τα Δωδεκάνησα κάτω από το μικροσκόπιο» στις 11 – 13.1.2019.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στη «μεγάλη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά που διαθέτουν οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων και είναι σημαντικές οι διαδικασίες του συνεδρίου που τις κάνουν γνωστές στο ευρύ κοινό. Η συνεργασία επιστημόνων και το ερευνητικό έργο που διαρκώς «αποδίδει καρπούς» βοηθά όλους μας να ενημερωθούμε για τα μεγάλα και σημαντικά ευρήματα που αναγορεύονται στους αρχαίους ελληνικούς χρόνους και αφενός μας κάνουν υπερήφανους, αλλά αφετέρου μας υποχρεώνουν να μεταλαμπαδεύσουμε αυτές τις γνώσεις και τον πολιτισμό στις νεότερες γενιές των Ελλήνων και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.»
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, δηλ. 11 – 13.1.2019, ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι σύλλογοι των Κασίων, των Τηλίων και των Κώων της Ρόδου, ο Δικηγορικός Σύλλογος και οι οδοντίατροι Ρόδου, ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Διγενής», οι έφεδροι, ο τηλεοπτικός σταθμός «Θάρρι» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοσκινού και Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ» και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου.

 130 total views,  2 views today