Στα γραφεία του ΤΕΕ Τμ. Δωδεκανήσου βρέθηκε χθες  βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας, ο οποίος είχε μια παραγωγική συζήτηση με τους συναδέλφους του μέλη της Δ.Ε. για τα ζητήματα του κλάδου.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, ενημέρωσέ τους συναδέλφους του μηχανικούς για την υποψηφιότητά του και ζήτησε τη στήριξή τους, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, δεσμεύτηκε κατά την συνάντησή του με τα μέλη της Δ.Ε. του ΤΕΕ, που συνήλθε υπό τον αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ράμμο, για την ανάδειξη των αιτημάτων του κλάδου με σκοπό από κοινού να αναζητηθούν λύσεις.

«Για εμάς τους Μηχανικούς που πιστεύουμε στη δημιουργία, στην ευημερία και στη βιωσιμότητα των ανθρώπων και της χώρας, η προστασία του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή αποτελούν βασικές παραμέτρους για ένα βιώσιμο μέλλον.Το περιβάλλον, οι πολίτες και η οικονομία πρέπει να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τον τρόπο που παράγουμε και χρησιμοποιούμε την ενέργεια στη χώρα μας» δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας.
Επιπλέον, ανέφερε ότι θα προσπαθήσει, με κάθε μέσο, να βοηθήσει τον κλάδο των μηχανικών να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που επέφερε η οικονομική κρίση.

«Η υποψηφιότητά μου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές διασφαλίζει ότι τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, θα αναδειχθούν, με σκοπό να αναζητήσουμε μαζί λύσεις διευρύνοντας τους τομείς της παραγωγικής μας δραστηριότητας, επενδύοντας στην καινοτομία και στις νέες προοπτικές. Εχέγγυό μου αποτελεί η συνέπεια και η σταθερότητα της μεταξύ μας πορείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σε 24ωρη απεργία οι νοσοκομειακοί γιατροί Λέρου

Για αυτούς τους λόγους, ζητώ την στήριξή σας ώστε να αγωνιστούμε μαζί, ενωμένοι, για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, για να ανοίξουμε νέους δρόμους, για μια πιο δίκαιη κοινωνία και για ένα βιώσιμο μέλλον», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κατά την συνάντησή του με τους συναδέλφους του, οι οποίοι με τη σειρά τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

 190 total views,  2 views today