Στο φουλ τις μηχανές βάζει ο Γιάννης Δ. Πάππου του Δημητρίου για την προεδρία του ΕΒΕΔ

680

Την απόφαση του να ηγηθεί συνδυασμού και να διεκδικήσει  την προεδρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ανακοίνωσε μέσω του Sky σήμερα ο κ. Γιάννης Πάππου του Δημητρίου.

«Πήρα την απόφαση και  αναλαμβάνω την ευθύνη για τη συγκρότηση  ενός ψηφοδελτίου που θα περιλαμβάνει ευρύτερες  πολιτικές και επιχειρηματικές  δυνάμεις που θα διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου .  Γνωρίζω πως αυτό είναι και απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του επιχειρηματικού κόσμου στα Δωδεκάνησα. Για να φύγει το παλιό αναποτελεσματικό φθαρμένο και για πολλούς διεφθαρμένο καθεστώς ώστε να φυσήξει ένα  καθαρό αεράκι στα επιχειρηματικά πράγματα του τόπου μας.  Οι επιχειρήσεις μας αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν βιώσει μέχρι σήμερα από την υπάρχουσα ηγεσία του ΕΒΕΔ. Θα έλεγα πως βιώνουν ένα βάλτο με λασπόνερα .Αυτή είναι η κατάσταση στο Επιμελητήριο. Ο συνδυασμός μας θα λέγεται  «Δωδεκάνησα η ευημερία μας αφορά όλους». Πρέπει οι επιχειρηματίες να βρουν το σωστό βηματισμό τους και την ευημερία που αξίζει σε όλους. Απευθύνω κάλεσμα στις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου μας που επιθυμούν να γυρίσουν σελίδα στο Επιμελητήριο να συστρατευθούν  μαζί μας σε αυτό τον κοινό και ωραίο αγώνα. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος αλλά το σίγουρο είναι πως θα νικήσουμε. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε», δήλωσε κατά λέξη ο κ. Πάππου και πρόσθεσε πως ο αγώνας θα δοθεί για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

Σε ερώτηση για τα επόμενα βήματα του ο κ. Γιάννης Πάππου του Δημητρίου τόνισε προέχουν οι εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και έπεται η συνέχεια.

«Μπροστά μας έχουμε  τις εκλογές του  ΕΒΕΔ . Αυτός είναι στόχος μας. Από εκεί και πέρα  θα δούμε τι θα  πράξουμε. Πρέπει να είμαστε προσανατολισμένοι πάνω σε αυτό.  Προέχουν οι εκλογές του ΕΒΕΔ θα παλέψουμε για το συμφέρον όλων των επιχειρηματίων και όχι ολίγων. Μετά  από αυτό  θα  αναλύσουμε τι ακριβώς θα πράξουμε.  Έχουμε πρώτα  τις  εκλογές  στο ΕΒΕΔ . Μετά θα  γίνουν  μια σειρά από εκλογές και δημοτικές και περιφερειακές»

«Θεωρώ πως ήρθε η  ώρα να αναλάβει εκστρατεία να ενώσει επιχειρηματικές και άλλες δυνάμεις στα Δωδεκάνησα  να ηγηθεί συνδυασμού και να διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου στις εκλογές που θα γίνουν το Νοέμβριο. Δεν θα είναι μόνο αυτό. Γίνονται μεγαλύτερες συζητήσεις. Είμαι και εκπρόσωπος τύπου στο  Πράσινο Κίνημα. Μας ενδιαφέρει πως θα βαδίσουμε την επόμενη ημέρα τις κρίσης των  μνημονίων.  Οι επόμενες εκλογές  όπως και αν γίνουν θα είναι οι κρίσιμες από το 1950», τόνισε ο δημοσιογράφος επικοινωνιολόγος  κ. Καραμπάσης που στηρίζει την προσπάθεια του κ. Πάππου ενώ  αναφέρθηκε και στο Ταμείο  Ανάκαμψης που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα .

«Θα πρέπει πως θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο ώστε τα χρήματα να μην πάνε σε …δύο τσέπες. Ο κ. Πάππου έχει το κουράγιο και το θάρρος να παλέψει. Μπορεί να μπει στο σύστημα για να το ανατρέψει», τόνισε.