Με μια δήλωση που πραγματικά θα πρέπει να κάνει όλους τους ομιλούντες την Ελληνική να κοκκινίζουν η δημοτική αρχή απάντησε στον τέως δήμαρχος Φώτη Χατζηδιάκο για τα όσα αναφέρει σχετικά με την μεταστέγαση των κτιρίων από το κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Μάλιστα ο κ. Χατζηδιάκος, μιλώντας σήμερα στον sky, υπέρ του δέοντος ειλικρινής, τόνισε πως ο ίδιος φέρει μεγάλη ευθύνη για το οτι δεν κατάφερε κάποιες από τις σκέψεις που παρουσίασε, να τις υλοποιήσει στη θητεία του ως δήμαρχος.

Ομολογουμένως ο συντάκτης (sic) της ανακοίνωσης – απάντησης – δήλωσης του δήμου, μπέρδεψε το κείμενο του κ. Χατζηδιάκου με τα όσα είπε ο ίδιος στη σημερινή πρωινή εκπομπή του sky. Βέβαια, αυτό είναι το αποτέλεσμα των εμμονών!

Το πλήρες κείμενο της …δήλωσης του γραφείου τύπου του δήμου Ρόδου, που φαίνεται πόσο πολύ αγάπησε …μοντέλα της …απέναντι πλευράς της λεωφόρου Ελευθερίας (Θαυμαστικά, τελείες, εισαγωγικά, κεφαλαία και αρχικά είναι του συντάκτη που μας απέστειλε το κείμενο).

Οποία!!! βαρυσήμαντη “παρέμβαση” του τέως! Οποία τιμή, να μας δίνει τα φώτα Του. Ομιλούμε για το αληθινό φως, μέσα στο γκρίζο της εποχής…

Μας παρουσίασε με τη μορφή άρθρου, τη σύνοψη των πρακτικών από όλες τις συσκέψεις, στις οποίες συμμετείχε για το θέμα, στη διάρκεια της θητείας Του.

Μας είπε και τι έκανε στη θητεία Του: Έφερε την ΚτΥπ, για να δει τα κτίρια…!

Μας είπε και γιατί δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερα, στις …αμέτρητες θητείες του: επειδή έπεσε στα …capital controls!

Θα μπορούσε βέβαια να προκαλέσει, και την κατανόηση, και την συμπόνια. Αλλά μετά από μία πανδημία και από δύο (2) ολικά lock downs, όλα τα άλλοθι των τέως, ωχριούν μπροστά στις λαμπρές σκέψεις Σας!

Τα κτίρια καταρρέουν τόσο αυτονόητα, απλά επειδή παρέμειναν εγκαταλελειμμένα από Εσάς, μιας και ο χρόνος κυλά, χωρίς να σέβεται την δική Σας πικρία. Ο χρόνος παρέρχεται σκληρά, αδιάφορα, άνευ σεβασμού στα πολλά λόγια Σας. Το Σήμερα είναι το Αποτέλεσμα, των ενεργειών σας και των παραλείψεων του χθες.

Από σεβασμό στον πολίτη, ο κ. Χατζηδιάκος θα έπρεπε σήμερα να σιωπά.

«Όχι, κύριε Χατζηδιάκο, δεν μας φταίνε οι Δαίμονες (τίτλος, τού η “κακοδαιμονία” μας). Οι κακές διοικήσεις που πέρασαν, φταίνε. Εάν βέβαια το αισθάνεστε ως Υπεύθυνοι άνθρωποι.

Αν πάλι χρειαστούμε έμπειρο γραμματέα, για τα πρακτικά των συσκέψεων με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, θα εξετάσουμε και θα αξιολογήσουμε προσεκτικά τα “αναρίθμητα χαρίσματά” σας».

 830 total views,  2 views today