Προβολή στο  London chanel  σήμερα για τη Ρόδο από τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα τουρισμού  κ. Κώστα Ταρασλιά.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγ. Βρετανία ο αντιδήμαρχος παρουσιάζει τις δυνατότητες που έχει η Ρόδος ακόμη και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού .

Η τουριστική αγορά της Μεγ. Βρετανίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Ρόδο  και η ανακοίνωση στην οποία προέβη ο πρωθυπουργός της  χώρας  για τη  μετακίνηση της κατάργησης των τελευταίων περιοριστικών μέτρων για τον Covid κατά ένα μήνα, δηλαδή στις 19 Ιουλίου, αντί της 21ης Ιουνίου,  έχει προκαλέσει ανησυχία.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προβάλουμε τη Ρόδο στο εξωτερικό στις αγορές που μας δίνουν τουρίστες . Με τη σημερινή μου παρουσία στο London chanel   αυτό θέλω να κάνω. Να δείξω πως ο προορισμός  είναι ασφαλής και διαθέσιμος να δεχθεί επισκέπτες από τη Μεγ. Βρετανία», δήλωσε στο Skyrodos.gr o αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κώστας Ταρασλιάς.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό είναι και για τους πολίτες να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις για τα ταξίδια των Βρετανών στην Ελλάδα και κατ  επέκταση στη Ρόδο. Αυτές όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων κ. Χρήστος Μιχαλάκης αναμένονται 27 με 28 Ιουνίου.

Ο κ. Μιχαλάκης τόνισε πως η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη και όχι εύκολη.

Σε ότι αφορά τις προσπάθειες προβολής ο αντιδήμαρχος Τουρισμού συμμετείχε σήμερα σε γυρίσματα τηλεοπτικού σταθμού από το Ισραήλ στην Μεσαιωνική Πόλη καθώς και αυτή η αγορά είναι πολύ σημαντική για τη Ρόδο.

Ο αντιδήμαρχος έκανε ουσιαστικά παρουσίαση της Ρόδου μέσα από τα πλάνα  για την Παλιά Πόλη. Μίλησε για τις δυνατότητες του νησιού που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες από το Ισραήλ.

Το περασμένο Σάββατο έκανε παρουσίαση της Ρόδου σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Σλοβακίας

 275 total views,  8 views today