“Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ δεν έρχεται για να συνεχίσει την πολιτική διαχείρισης, που βυθίζει τη Ρόδο στην παρακμή. Φτάνει να αναρωτηθεί κανείς από πότε έχει να γίνει ένα μεγάλο έργο στο νησί μας.Οι δικές μας προτεραιότητες συνδέονται με μεγάλα έργα”.

Aυτό υπογραμμίζεται σε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Μέρα» του υποψηφίου δημάρχου  κ. Στράτου Καρίκη ο οποίος δηλώνει ότι η παράταξη του έχει τη θέληση και την αποφασιστικότητα να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που έχει ανάγκη το νησί.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Η “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” δεν έρχεται για να συνεχίσει την πολιτική διαχείρισης, που βυθίζει τη Ρόδο στην παρακμή. Φτάνει να αναρωτηθεί κανείς από πότε έχει να γίνει ένα μεγάλο έργο στο νησί μας.

Οι δικές μας προτεραιότητες συνδέονται με μεγάλα έργα.

Θέτουμε 5 μεγάλους στόχους για τη Ρόδο της επόμενης μέρας:

1ον-Κατασκευή του νέου δρόμου  που θα ξεκινάει από το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και θα καταλήγει στον υπάρχοντα κόμβο Παστίδας, της οδού Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο. Ένας δρόμος που θα μειώσει την απόσταση από την πόλη προς το αεροδρόμιο και θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία.

2ον-Κατασκευή των αγωγών μεταφοράς νερού από το φράγμα Γαδουρά στη Νότια και Δυτική Ρόδο.

3ον-Ανακατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Κάμειρο αφού η Ρόδος χρειάζεται ένα δεύτερο και σύγχρονο λιμάνι.

4ον-Επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή και λειτουργία της Μαρίνας στο Μαντράκι .

5ον-Ολοκλήρωση και θεσμοθέτηση των πολεοδομικών μελετών που καθυστερούν για να αξιοποιηθούν όλες οι ακίνητες περιουσίες στο νησί. Ολοκλήρωση των Γενικών Πολεοδομικών  Σχεδίων σε όλους τους πρώην  καποδιστριακούς δήμους .  Ολοκλήρωση εκκρεμουσών  πολεοδομικών μελετών και πράξεων εφαρμογής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Τριήμερο οικολογικό συνέδριο στην Αστυπάλαια

Η Ρόδος θα αλλάξει με έργα.

Η “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” έχει τη θέληση και την αποφασιστικότητα να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που έχει ανάγκη το νησί μας.

 132 total views,  2 views today