Στρατολογούν αυθόρμητους εκλογικούς αντιπροσώπους με 60 ευρώ μεροκάματο

1508

Απίστευτες μεθοδεύσεις και νέες πρακτικές εισάγονται στην πολιτική ζωή του τόπου! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sky συνεργεία στρατολογούν “εθελοντές” που θα στηθούν έξω από τις κάλπες της Κυριακής ως …εκλογικοί αντιπρόσωποι και επιτροπές εκλογικού αγώνα!

Κατά τις απίστευτες μεθοδεύσεις, κόσμος μαζεύεται με …60 ευρώ μεροκάματο για να στηθεί την ημέρα της αναμέτρησης …ντυμένος με κονκάρδες και διακριτικά, σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού επί …χρήμασι. Τέτοιοι τρόποι και τέτοιες μέθοδοι είναι πρωτόγνωροι και πρωτοφανείς. Εφτασαν σε σημείο αυτές οι …τρελές καταστάσεις να γίνουν θέμα ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη του Δημήτρη Κρητικού ζητώντας τις Αρχές να έχουν τον νου τους και να ελέγχουν την καλή διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης!

Η ανακοίνωση της παράταξης Κρητικού

«Ρόδος Αξιών» : Προσοχή σε αθέμιτες μεθόδους που μπορούν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη εκλογική διαδικασία επιλογής Δημάρχου για το νησί της Ρόδου, εφιστούμε την προσοχή όλων ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα που μπορούν να αλλοιώσουν την πραγματική βούληση των ψηφοφόρων.

Καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες αρχές και υπηρεσίες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση ,αφενός για την εύρυθμη λειτουργία της εκλογικής διαδικασίας και αφετέρου για τον εντοπισμό τυχόν αθέμιτων μεθόδων που μπορούν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» καλεί ειδικά τους συμπατριώτες μας ψηφοφόρους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση ώστε να μην παραπλανηθούν από τέτοιες πιθανές μεθόδους, με στόχο να διατηρηθεί το ήπιο κλίμα κατά την εκλογική διαδικασία και να διασφαλιστεί η ψήφος όσων συμμετάσχουν στις εκλογές.