Συγχαρητήρια έδωσε στη διοίκηση του “ΑΣ ΡΟΔΟΣ” ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αρμοδιος για θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου κ. Νίκος Νικολής  για την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.

«Εύχομαι να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί και τα Ελάφια να είναι και πάλι στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της χώρας μας», υπογράμμισε ο κ. Νικολής.

Συγκεκριμένα ο  εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠ.Σ.Δ. από τον Α.Σ. Ρόδος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα τον Α.Σ. Ρόδος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Η ομάδα της Ρόδου η οποία έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μοναδικός στόχος της είναι η επιστροφή και πάλι στις Εθνικές Κατηγορίες.

Εύχομαι να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί και τα Ελάφια να είναι και πάλι στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της χώρας μας».

 142 total views,  2 views today