Τα συγχαρητήρια του έδωσε στη διοίκηση της ομάδας «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Σάββενας με αφορμή την άνοδο της στην Football League.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ως μέλος του Δ.Σ. σε ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Ελλάδας, αλλά κυρίως σαν ένας απλός πολίτης που χαίρεται σε κάθε αθλητική επιτυχία του τόπου του, θέλω να συγχαρώ την ομάδα ποδοσφαίρου «ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ» για την άνοδό της στη Football League.

Πίσω από αυτήν την μεγάλη επιτυχία, αναδύεται η συστηματική δουλειά του τεχνικού τμήματος, το ήθος και οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών, η διαρκής στήριξη και αφοσίωση της διοίκησης στην ομάδα και το δυναμικό παρών των φιλάθλων.

Η επιτυχία αυτή αποκτά άλλη διάσταση όταν, ένας από τους πρωταγωνιστές ο προπονητής κ. Πέτρος Ρουτζιέρης, πάλεψε με το πεπρωμένο της ζωής και ανταπεξήλθε σαν ένα πραγματικό σύγχρονο σύμβολο του Διαγόρα.

Εύχομαι οι επόμενες επιτυχίες να είναι κοντά και επιτέλους το ποδόσφαιρο του Διαγόρα να αποκτήσει τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις.

 138 total views,  2 views today