Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο της αγαπημένης  συνεργάτιδας και εκλεκτού μέλους της τοπικής κοινωνίας, Μπέλλας Γιαννουκά.

Όπως  αναφέρει στην συλλυπητήρια επιστολή  του ο δήμαρχος Λέρου:Η Μπέλλα, υπήρξε πάνω από όλα ένας άνθρωπος με ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια, εργατικότητα, με μεγάλη προσφορά στον Πολιτισμό και στην κοινωνία της Λέρου. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια υπεύθυνη του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου «Μανώλης Ήσυχος» που στεγάζεται στον πύργο Μπελλένη στα Άλιντα, ενώ είχε διατελέσει επίσης πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άρτεμις», μέλος της Θεατρικής Ομάδας Λέρου, αλλά και πρωτεργάτρια στην αναβίωση πολλών τοπικών εθίμων του Δήμου μας.

Η οδύνη όλων μας δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια και η απώλειά της έχει στοιχίσει σε όλη την κοινωνία του νησιού. Αποτυπώνοντας τα αισθήματα όλων των συναδέλφων που αποτελούν τη Δημοτική Αρχή Λέρου, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας, ευχόμενος ψυχική – πνευματική δύναμη και υγεία, ώστε να αντέξουν την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Μπέλλας.

 

 177 total views,  4 views today