Συλλυπητήρια μηνύματα για τον 30χρονο Γιάννη Μελετίου: Δήμαρχος, Κόνσολας, Ιατρίδη

141

Για τον ξαφνικό θάνατο του 30χρονου Γιάννη Μελετίου, συλλυπητήρια εξέδωσαν ο δήμαρχος και η βουλευτής Μίκα Ιατρίιδη

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Με πολύ μεγάλη θλίψη, η Ρόδος μας αποχαιρετά σήμερα τον Γιάννη Μελετίου, ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας μας.

Είναι πάντα οδυνηρό, να φεύγει από κοντά μας ένας άνθρωπος τόσο νέος, ένας Ροδίτης έντιμος, δημιουργικός και πάντα ευγενικός, που όσοι τον γνώριζαν μόνο με τα καλύτερα λόγια εκφράζονταν για εκείνον.

Στους γονείς του Τάσο και Φωτεινή, σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους του, εκφράζω τα πλέον βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

Η αναπάντεχη απώλεια του Γιάννη Μελετίου μας έχει συγκλονίσει όλους.

Ο Γιάννης ήταν ένας νέος άνθρωπος με όραμα, αρχές, αξίες και αγάπη για τον τόπο και τους συμπατριώτες του, κάτι που το έδειξε με τόσο πάθος με την παρουσία του στην ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου και τη γενικότερη ενασχόλησή του με τα κοινά.

Εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους δυο γονείς του, τη Φωτεινή και τον Τάσο.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Καλό σου ταξίδι, Γιάννη.

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

«Η πιο τραγική στιγμή είναι να χάνει κανείς το παιδί του. Αυτή την τραγική στιγμή βιώνουν εδώ και λίγες ώρες οι γονείς του Γιάννη.

Ένα εξαιρετικό παιδί, με ξεχωριστή μόρφωση, ιδέες, ιδανικά και ευαισθησία. Ένα παιδί από εξαιρετική οικογένεια που είχε όλο το μέλλον και τη ζωή μπροστά του.

Το νήμα αυτής της ζωής κόπηκε απότομα, επώδυνα και αναπάντεχα. Στην οικογένειά του θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου.

Εύχομαι να τους δώσει δύναμη ο Θεός να αντεπεξέλθουν σε αυτή τη δοκιμασία και να κρατήσουν μέσα στην καρδιά τους άσβεστη τη μνήμη του».