Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τ. Κουμεντή

503

Συλλυπητήρια μηνύματα εκδόθηκαν για τον θάνατο του Τσαμπίκου Κουμεντή.  Στέλεχος της ΝΔ ήταν στην ενεργή δράση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης στο άγγελμα του θανάτου του Τσαμπίκου Κουμεντή προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου Τσαμπίκου Κουμεντή. Του εξαίρετου ανθρώπου, επαγγελματία και οικογενειάρχη. Του αγωνιστή των φιλελεύθερων ιδεών της Νέας Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο. Αλλά πάνω απ’όλα του καλού μου φίλου και συνεργάτη. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει.»

Η ΝΟΔΕ

Από τη ΝΟΔΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με πόνο ψυχής η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχος της  που παρέμεινε σε ενεργή δράση μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του, τον Τσαμπίκο Κουμεντή. Ο Τσαμπίκος καταξιωμένος και στο συνδικαλιστικό κίνημα, υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων, τίμησε με τη παρουσία του τον πολιτικό χώρο που με συνέπεια υπηρέτησε επί σειρά ετών . Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση στη δράση και τη συνέπεια. Ας είναι ελαφρύ το χώρα της Ρόδου που θα τον δεχτεί”.