Συλλυπητήρια του Επιμελητηρίου και της Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Γιάννη Κακλιού

66

Σήμερα είναι ημέρα πένθους για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.  Καλούμαστε να αποχαιρετίσουμε ένα μέλος της επιμελητηριακής μας οικογένειας που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του όχι μόνο στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Το ήθος και η ευπρέπεια του Γιάννη Κακλιού ήταν τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν ως φίλο, ως συνεργάτη, ως επαγγελματία και πάνω απ΄όλα ως άνθρωπο.

Αντιμετώπισε με απαράμιλλη γενναιότητα και θάρρος την ασθένειά του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ασθενείς που περνούν την ίδια δοκιμασία.

Υπηρέτησε τον επιμελητηριακό θεσμό, ως μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με ακεραιότητα και αφοσίωση και τίμησε τον κλάδο των επισκευαστών αυτοκινήτων υπερασπιζόμενος σε όλη την πορεία του τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Ο Γιάννης υπήρξε υπόδειγμα φίλου, συνεργάτη και ενεργού πολίτη μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του και παρότι είχε αποφασίσει να κλείσει τον κύκλο του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ήταν πάντα δίπλα μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στα παιδιά του και στους οικείους του.

Θα διατηρούμε τον Γιάννη στη μνήμη μας ως φίλο και συνάδελφο που τίμησε τον επιμελητηριακό θεσμό με το ήθος και την ακεραιότητά του.

Να είναι αιωνία του η μνήμη

Γιάννης Πάππου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

____________________________________________________

Συλλυπητήριο της Μίκας Ιατρίδη

 Ο Γιάννης Κακλιός ήταν ένα άψογος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την εκπροσώπηση του κλάδου του, τόσο σε Δωδεκανησιακό, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Άφησε το δικό του αποτύπωμα στην επιχειρηματικότητα του νησιού μας, πάντα πρωτοπόρος και πάντα παρών στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.