Να δοθούν επί της ουσίας απαντήσεις για το έργο της μεταφοράς λυμάτων Αρχάγγελος-Βόδι ζητά η  παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Η παράταξη ζητά από την περιφερειακή αρχή ακόμη και τώρα να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας απαντήσεις και όχι κενές περιεχομένου  ανακοινώσεις για εντυπωσιασμό.

«Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι πραγματικά και αν θέλετε σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα με τον ρόλο του καθενός στο θέμα του αγωγού, τις ΑΔΑ με τις πληρωμές του κ. Στάγκα και του κ. Υψηλάντη και το συνολικό ποσό που έχει κοστίσει το προσωπικό επικοινωνιακό πανηγύρι του Χατζημάρκου. Του “περιφερειάρχη” των τριών μηνών, που στο διάστημα αυτό έχει ανακοινώσει όλα τα έργα που ΘΑ έκανε πριν πέντε χρόνια. Γελάει ο κόσμος», επισημαίνει η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Για ακόμη μια φορά η πενταετής ραστώνη της περιφερειακής αρχής αποτυπώνεται στις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου. Απελπιστικά ντεφορμέ και ανέμπνευστες.

Καμία απάντηση επί της ουσίας, γκεμπελικώς επαναλαμβανόμενα “επιχειρήματα” και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.

Η ουσία είναι μια.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι πραγματικά και αν θέλετε σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα με τον ρόλο του καθενός στο θέμα του αγωγού, τις ΑΔΑ με τις πληρωμές του κ. Στάγκα και του κ. Υψηλάντη και το συνολικό ποσό που έχει κοστίσει το προσωπικό επικοινωνιακό πανηγύρι του Χατζημάρκου. Του “περιφερειάρχη” των τριών μηνών, που στο διάστημα αυτό έχει ανακοινώσει όλα τα έργα που ΘΑ έκανε πριν πέντε χρόνια. Γελάει ο κόσμος.

Επαναλαμβάνουμε ότι καλό θα ήταν να εξηγήσετε στους πολίτες ποιοι και πόσοι δημοσιογράφοι και σύμβουλοι “εργάζονται” στην Περιφέρεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους “εθελοντικά” σε αλλά μέσα και παρατάξεις και σε ποια ακριβώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ανοίγουν στόματα για τον γυναικολόγο με «βροχή» καταγγελίες

Γιατί καιρός είναι να ψάξουμε λίγο αν διάφοροι δημοσιολογούντες και δημοσιογραφούντες επί μια πενταετία σε διάφορα ΜΜΕ, πληρώνονταν και κολλούσαν ένσημα από αυτά τα μέσα ή είχαν και έχουν δοθεί “δανεικοί” προκειμένου να στηθεί το παρακράτος της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας.

 234 total views,  2 views today