Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε , στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας Αφάντου, για το μείζον ζήτημα της καθαριότητας της περιοχής ,και της καθημερινότητας των πολιτών. Στην συνάντηση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη κ. ΤσαμπίκαΚιαχαγιά- Μαγιόγλου, ο αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Αφάντου και Πεταλούδων κ. Τάσος Σπανός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αφάντου κ. Γιώργος Μπακίρης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κιαχαγιά- Μαγιόγλου, έκανε πλήρη ανάλυση των στόχων της φιλοσοφίας και της πολιτικής που ακολουθεί η νέα δημοτική αρχή στα ζητήματα της καθημερινότητας και καθαριότητας, κρίσιμους τομείς για τους πολίτες και το νησί μας, στους οποίους δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα . Όπως τόνισε η κ. Κιαχαγιά – Μαγιόγλου πρωταρχικό μέλημα της ,από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες, με την ορθολογική αξιοποίηση όλου του προσωπικού και του εξοπλισμού που διαθέτει σήμερα η Διεύθυνση Καθαριότητας.

Από την πλευρά τους ο κ.Σπανός και ο κ. Μπακίρης ανέπτυξαν και ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Αφάντου, τόσο στην στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού , όσο και στην έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού.

 

 162 total views,  2 views today