Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Thomas Cook είχε ο Δήμαρχος Ρόδου

129

Τις θετικές προοπτικές και τις δυνατότητες που έχει η Ρόδος να προσελκύσει και φέτος χιλιάδες τουρίστες  όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα ,  συζήτησε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης με τον με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Thomas Cook, κ. Alan French στο γραφείο του.

Τον κ. Alan French στη συνάντηση,  συνόδευε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

«Το νησί μας, αποτελεί ένα ώριμο τουριστικό προορισμό που έχει κατακτήσει σπουδαίες νίκες διαχρονικά και στο πρόσφατο παρελθόν.Με τις στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ενδυναμώνουμε τη θέση της Ρόδου στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι, με οφέλη για όλη την τοπική κοινωνία», υπογράμμισε μετά τη συνάντηση με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο  Δήμαρχος Ρόδου.

Στην ανάρτηση του ο κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης ανέφερε τα ακόλουθα:

Η Ρόδος είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό νησί για την Thomas Cook, με τη ζήτηση να είναι ήδη επτά φορές μεγαλύτερη από πέρυσι!

Τις θετικές προοπτικές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για το νησί μας για την περαιτέρω ενίσχυση των τουριστικών ροών, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Thomas Cook, κ. Alan French τον οποίο υποδέχθηκα στο γραφείο μου, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Δωδεκανήσου κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Το τουριστικό προϊόν της Ρόδου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες και προσδοκίες όλων των επισκεπτών. Το νησί μας, αποτελεί ένα ώριμο τουριστικό προορισμό που έχει κατακτήσει σπουδαίες νίκες διαχρονικά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Με τις στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ενδυναμώνουμε τη θέση της Ρόδου στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι, με οφέλη για όλη την τοπική κοινωνία.