Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του LEDU – Κέντρο Μη Τυπικής Εκπαίδευσης για παιδιά και νέους Πρόσφυγες η συντονίστρια κα Παλυβου Άννα-Μαρία, η διερμηνέας LEDU κα Καλατζή Χριστίνα συνοδευόμενες από την Omama Al Barakat εκλεγμένη εκπρόσωπο της τάξης και την Alma Al Kheder αναπληρωματική εκπρόσωπο της τάξης.

Οι εκπρόσωποι της τάξης ζήτησαν να επισκεφθούν το Δήμαρχο ώστε να εκφράσουν την αγάπη που νιώθουν για τα ζώα κυρίως τα αδέσποτα γατάκια που κυκλοφορούν στο νησί μας.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας συνεχάρη τα μικρά κορίτσια για την ευαισθησία τους και πρότεινε σαν ένα τρόπο εκτόνωσης να επισκέπτονται τον προσωρινό χώρο στέγασης αδέσποτων ζώων που διαμορφώθηκε στο Παντέλι και να τους προσφέρουν τροφή που θα τους παραχωρηθεί από τον Δήμο.
Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στείρωσης και εμβολιασμού και το επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν στη διαδικασία της υιοθέτησης.
Ο Δήμαρχος Λέρου δήλωσε ότι είναι όμορφο συναίσθημα να βλέπεις δύο παιδιά να χαίρονται με κάτι τόσο απλό, όπως είναι η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων.

Τόνισε τέλος, ότι πλέον στο νησί υπάρχει η απαραίτητη ευαισθησία μικρών και μεγάλων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

 231 total views,  2 views today