Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού στη Λέρο

100

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού παρουσία των μελών της επιτροπής, του Διοικητή του ΑΤ Λέρου Αστυνόμο Β κ. Κωνσταντίνο Πολυδωρόπουλος του Υπαστυνόμου Β κ. Αντώνιου Δήμογλου, προέδρων εμπορικού συλλόγου, ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, Καφεζυθεστιατόρων, επαγγελματιών ταξί , του μοτοσυκλετιστικού και του ποδηλατικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε έναν απολογισμό όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, των προβλημάτων που προέκυψαν τα δύο τελευταία έτη και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής λήψης ευνοϊκών μέτρων για την ανακούφιση των επαγγελματιών, τόνισε ότι πρέπει όλοι να είναι  έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου που ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί ομαλά.

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει όλοι να δείξουν σεβασμό προς τους επισκέπτες αλλά και να μεριμνήσουν για την ασφάλεια, την ευχαρίστηση και την άνετη διαμονή τους  λαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα τα απαιτούμενα μέτρα τάξης σε συνεργασία με το ΑΤ και το Λιμεναρχείο Λέρου.

Τέλος, ο κ. Κόλιας ανακοίνωσε ότι εκτός αστάθμητων παραγόντων έχουν προγραμματιστεί για τη Λέρο  αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και τουριστικών σκαφών από τα απέναντι τουρκικά παράλια.