Μαλλιά κουβάρια έγιναν πριν από λίγες μέρες σε συνεδρίαση του Οργανισμού Προώθησης του Ροδιακού Τουρισμού, όταν αποφασίστηκε μεταξύ των μελών της διοίκησης του να γίνει η πρώτη συζήτηση για κατανομή κονδυλίων σε πράκτορες που θα μπορούσαν να προωθήσουν τη Ρόδο στο εξωτερικό!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sky, σε συνεδρίαση στην οποία μετείχαν οι κ. Στάμος, Τσιλιγκίρης, Κολλιάδης και Μαρκόπουλος υπήρξε διχογνωμία ως προς την κατανομή κονδυλίων και ιδιαίτερα για ποσό που εγγράφως ζήτησε ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Καμπούρης.

Ο σκοπός των αιτημάτων και της ενίσχυσης των πρακτόρων από τον ΠΡΟΤΟΥΡ έχει σκοπό να ενισχυθεί η προβολή και διαφήμιση της Ρόδου.

Στη συνεδρίαση έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την πλευρά του κ. Κολλιάδη, που ζήτησε να υπάρξει ενημέρωση των πρακτόρων και επομένως να γίνει κατανομή κονδυλίων, ανάλογα της δυναμικής και της φετινής προοπτικής. Μάλιστα αρνήθηκε να υπογράψει την σχετική απόφαση για να καταβληθούν 17.000 ευρώ στον κ. Καμπούρη πριν από την οριστική διαμόρφωση προϋπολογισμού για όλους τους πράκτορες.

Εκ των παρισταμένων στη συνεδρίαση ένας ειδοποίησε τον δήμαρχο, ο οποίος εμφανίστηκε στη συνεδρίαση, προκαλώντας επεισόδιο: Αποφασίστηκε με ηρεμότερη σκέψη να συνεχισθεί η συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση, αφού ακούστηκαν ουκ ολίγα …Γαλλικά!

 1,034 total views,  2 views today