Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητά η Δύναμη Αλλαγής

458

«Αντί  της σύσκεψης των επικεφαλής καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με θέματα:  την ενημέρωση για τις συναντήσεις του Δημάρχου που αφορούν στο μεταναστευτικό και στην έκταση του ΤΑΙΠΕΔ στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου Κω»

Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023» με αφορμή τη σύγκλιση του διαπαραξιακού οργάνου στο Δήμο Κω.

 Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Παραλάβαμε σήμερα επιστολή πρόσκληση για σύγκλιση του διαπαραταξιακού με θέματα: ενημέρωση για τις συναντήσεις του Δημάρχου που αφορούν στο μεταναστευτικό και στην έκταση του ΤΑΙΠΕΔ στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου Κω.

Στην από 8.1.20 επιστολή μας, για παρόμοια συνάντηση, σημειώναμε: «η επιλογή της ¨μυστικής διπλωματίας¨ είναι ο δρόμος που επέλεξε η σημερινή δημοτική αρχή.»

Η θέση μας επιβεβαιώνεται σήμερα αφού για δύο θέματα μείζονος σημασίας η δημοτική αρχή επιλέγει την κλειστή σύσκεψη-συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και όχι την ανοιχτή και δημόσια συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντί λοιπόν της σύσκεψης των επικεφαλής καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με την ίδια θεματολογία.

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά: «Στο δρόμο που επέλεξε μπορεί να βαδίσει μόνη της».