Συνέρχεται σε συνεδρίαση η διακομματική επιτροπή τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Δήμο Ρόδου προκειμένου να καθοριστούν οι χώροι που θα διατεθούν για την προβολή κομμάτων και υποψηφίων στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση η δημοτική αρχή καλεί σε συνάντηση, στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου Ρόδου, όλους τους εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις προσεχείς Εθνικές εκλογές της 07-07-2019, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ.

Σκοπός της συνάντησης είναι η συζήτηση και υπογραφή σχετικού πρακτικού, αναφορικά με την κατανομή κοινόχρηστων χώρων και του καθορισμού χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών.

Το σχετικό πρακτικό που θα υπογραφεί από τους παρόντες εκπροσώπους, θα τεθεί υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, για έγκριση.

«Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στη σύσκεψη να είναι εγγράφως διαπιστευμένοι από την παράταξη την οποία νομίμως εκπροσωπούν και συνεπώς δεσμεύουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 138 total views,  2 views today