Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επισκέφτηκε σήμερα η Διευθύνουσα του Κέντρου Ερευνών Ρίζες κα. Μαίρη Θεοδωροπούλου.

Την Διευθύνουσα του Κέντρου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαρίνος, οποίος είχε εγκάρδια και ειλικρινή συζήτηση πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το Κέντρο Ερευνών Ρίζες δραστηριοποιείτε στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προσπαθειών του κοινού με σκοπό τη γνωστοποίηση, ενημέρωση και διάδοση της γνώσης γύρω από τα ευαίσθητα ζητήματα υιοθεσίας-εύρεσης ριζών και αναδοχής και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κοινωνική πολιτική και κοινωνική πρόνοια.

Για την καθιέρωση ενός σχήματος γνωστοποίησης ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού, το Κέντρο προβαίνει στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ημερίδων και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε αντίστοιχα προγράμματα και παρουσιάσεις άλλων φορέων

Στη συνάντηση συμμετείχε η κοινωνική λειτουργός κα Μαρία Κοκκίνη και ο Διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλης Κυρίτσης.

Οι δυο πλευρές έθεσαν τις βάσεις για μια στενότερη συνεργασία που θα λάβει χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα με επιμορφωτικές δράσεις που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

 226 total views,  2 views today