Κριτική από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε Περιφέρεια και Δήμο για τη δυσχερή κατάσταση, που διαμορφώνεται στον τουρισμό και τους χειρισμούς σε ότι αφορά την πανδημία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Ρόδου, χωρίς ίχνος ντροπής, επιρρίπτουν την ευθύνη στους πολίτες για τη δυσχερή κατάσταση που διαμορφώνεται στον τουρισμό.

Για όλα φταίει η «ατομική ευθύνη»!

ΑΥΤΟΙ, που δεν τόλμησαν να αρθρώσουν ούτε μία λέξη για τις παλινωδίες της κυβέρνησής τους στην επανεκκίνηση του τουρισμού

ΑΥΤΟΙ, που δεν έχουν αρθρώσει λέξη για την ανικανότητα του κ. Θεοχάρη, να χειριστεί τον κρίσιμο τομέα του τουρισμού

ΑΥΤΟΙ, που κλείνουν τα μάτια στο συνεχή διεθνή διασυρμό των νησιών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Οι τελευταίες προειδοποιήσεις του για τη Ρόδο παρουσιάστηκαν σε σουηδικό κανάλι. Οι πολίτες φταίνε και γι’ αυτό;

ΑΥΤΟΙ, που δεν διεκδίκησαν τον έγκαιρο εμβολιασμό στους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου. Κομπάζουν όμως για ένα εμβολιαστικό κέντρο που έγινε αργά.

ΑΥΤΟΙ, που δεν διεκδίκησαν την ενίσχυση του ΕΣΥ και την επιδημιολογική επιτήρηση στα νησιά μας.

Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και σ’ αυτούς που αποκρύπτουν την πραγματική εικόνα.
Υ.Γ: Αποκαλεί τους πολίτες «εξυπνάκηδες» και «λαθρεπιβάτες», εκείνος που μετέβη «λαθραία» στη Χάλκη για να εμβολιαστεί ως «εξυπνάκιας» εκτός σειράς.

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί

 126 total views,  2 views today