ΣΥΡΙΖΑ: Μη μας κουνάτε το δάκτυλο!

120

Ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν επιθυμεί να σχολιάσει  τα όσα αποκαλύπτονται για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη σε ψαροταβέρνα του Μοσχάτου.

Χωρίς να απαντήσει – ούτε καν να αναφέρει το όνομά του βουλευτή – το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να επιτεθεί στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος εγκάλεσε τον βουλευτή ότι έχει καθεστωτικές πρακτικές, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συνολικά στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πάει πολύ ο εκπρόσωπος του ανθρώπου που παραβίασε κάθε περιοριστικό μέτρο που είχε ο ίδιος επιβάλει με τα κορωνογλέντια στην Ικαρία και τις ποδηλατάδες στην Πάρνηθα να κουνάει το δάκτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Πάει πολύ η κυβέρνηση που έστησε προανακριτικές παρωδία για να συκοφαντήσει πολιτικούς της αντιπάλους και να θάψει υπαρκτά σκάνδαλα να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για καθεστωτικές πρακτικές. Πάει πολύ όταν στελέχη της που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη απειλούσαν ανοιχτά εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς και τώρα μεθοδεύουν διώξεις δημοσιογράφων επειδή ερεύνησαν σκάνδαλα να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις

Υ.Σ.: Αν ο κ. Οικονόμου δεν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα της μη τήρησης μέτρων από έναν πρωθυπουργό, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει μια βρετανική εφημερίδα να δει τις συνέπειες από αντίστοιχες συμπεριφορές του Μπόρις Τζόνσον».