Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπολύει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη για την επιδημιολογική υποβάθμιση των νησιών μας, ενώ παράλληλα εξαπολύει πυρά και για τη στάση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του Δημάρχου Ρόδου, που τηρούν “σιγή ιχθύος”, ενώ οι τουριστικές αγορές υποβαθμίζουν τα νησιά στη λίστα των επισφαλών υγειονομικά περιοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η μία μετά την άλλη, οι τουριστικές αγορές υποβαθμίζουν την Ελλάδα στη λίστα των επισφαλών υγειονομικά χωρών. Μετά τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, μία ακόμα χώρα, η Ολλανδία, κατατάσσει νησιά του Νοτίου Αιγαίου στην «πορτοκαλί» κατηγορία.

Αποκλειστικά υπεύθυνη γι’ αυτή την υποβάθμιση, που οδηγεί σε απόγνωση τους ανθρώπους του τουρισμού των νησιών μας, είναι η Κυβέρνηση του «ανέμελου» κ. Μητσοτάκη.

Την καλούμε ΤΩΡΑ να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και μέτρα, για την αντιμετώπιση της κατάστασης που διαμορφώνεται σε μεγάλες τουριστικές περιοχές, όπως η Ρόδος και η Κως.

Ωστόσο, δεν μας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την αποτελεσματικότητα των «άριστων» στελεχών της Κυβέρνησης, η πρόσφατη εμφάνιση –πατατράκ- του Υπουργού Τουρισμού στο BBC.

Οι συνέπειες των παλινωδιών στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ορατές και οι επιπτώσεις τους στον τουρισμό προκαλούν εύλογη αγωνία σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Αγωνία που, ως φαίνεται, δεν συμμερίζονται ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης, αν κρίνουμε από τη βουβαμάρα τους.

Αλήθεια, πήραν είδηση τί έχει γίνει ή φοβούνται μήπως θορυβήσουν με την ανησυχία τους την ηρεμία του «ανέμελου» πρωθυπουργού τους;

 219 total views,  2 views today