Σύλληψη διαρρήκτη σε χρόνο ρεκόρ από την ΕΛΑΣ

467

Συνελήφθη την Παρασκευή (17 Ιανουαρίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 33χρονος ημεδαπός του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελιών παραβίασης καταστημάτων στα Κοσκινού Ρόδου, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστο συνεργό του μετέβησαν στην περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραβίασαν πρώτες πρωινές ώρες της 17.01.2020 τέσσερις επιχειρήσεις αφαιρώντας σε τρεις από αυτές χρηματικά ποσά.

Ο 33χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και συνελήφθη απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε χώρο όπου χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» απόκρυψης των κλοπιμαίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 452 ευρώ και δυο μαχαίρια.

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε κατά τη διάπραξη των κλοπών.

Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα και αξιολόγηση των συγκεντρωθέντων στοιχείων, εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπής χρημάτων από επιχειρήσεις τις οποίες διέρρηξε ο 33χρονος το χρονικό διάστημα μεταξύ 13 έως 16 Ιανουαρίου 2020 στη Ρόδο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.