Στη σύλληψη δύο πλοιάρχων προέβησαν χθες το μεσημέρι στελέχη του λιμενικού στην Χάλκη. Στη διάρκεια ελέγχων διαπιστώθηκε ότι και στα δύο τουριστικά σκάφη επιπλέον επιβάτες από αυτούς που ορίζεται από το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης Πλοίων .

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ ”ΝΗΣΟΣ ΧΑΛΚΗ” Ν.Ρ. 213 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χάλκης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω πλοίο κατά τον κατάπλου του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα Κάμειρος Σκάλας Ρόδου, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό 235 επιβαίνοντες αντί του μέγιστα επιτρεπομένου αριθμού των 234, όπως ορίζεται στο Πιστοποιητικό Ασφάλειας του πλοίου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Χάλκης που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Δ/Ρ ”ΦΑΙΔΩΝ” Ν.Ρ. 278 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χάλκης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω πλοίο κατά τον κατάπλου του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα Κάμειρος Σκάλας Ρόδου, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό 161 επιβαίνοντες αντί του μέγιστα επιτρεπομένου αριθμού των 153, όπως ορίζεται στο Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του πλοίου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Χάλκης που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 412 total views,  2 views today