Στην ίδρυση συλλόγου προχωρούν οι δανειολήπτες- μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου .
Αυτό δήλωσε στο skyrodos.gr o πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης του ΕΒΕΔ κ. Γιώργος Πάγκαλης με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου πριν λίγες ημέρες.

Όπως εξήγησε ο κ. Πάγκαλης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δανειολήπτες της Συνεταιριστικής είναι μεγάλα αφού δέχονται αφόρητες πιέσεις από τον εκκαθαρίστρια εταιρεία για να πληρώσουν τις οφειλές τους. Ωστόσο όταν ζητούν αναλυτικές καταστάσεις με τις οφειλές τους βρίσκουν κλειστές πόρτες.

«Είναι ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Δεν γίνεται να φθάσουμε στο σημείο να μην ξέρουμε τι οφείλουμε και συνεχώς να καλούμαστε να πληρώνουμε. Μας τηλεφωνούν και τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα για τις οφειλές», τόνισε ο κ. Πάγκαλης.

Ο πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης τόνισε πως έρχονται και χειρότερα αφού από τον Μάιο θα ξεκινήσουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για τους οφειλέτες.
Προσπάθεια γίνεται επίσης να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή των βουλευτών του νομού. Στόχος είναι η επίλυση του προβλήματος με νομοθετική ρύθμιση όπως είπε ο κ. Πάγκαλης.

 156 total views,  2 views today