Στη Σύμη, η νύχτα έγινε μέρα, με το άκουσμα του Χριστός Ανέστη, από τα βεγγαλικά που έπεσαν, φωτίζοντας τον ουρανό!

Για το μοναδικό αυτό θέαμα βέβαια, φρόντισε ο Δήμος της Σύμης που έριξε τα πυροτεχνήματα, δίνοντας μια νότα ομορφιάς μέσα σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, λόγω του κορωνοϊού!

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το skyrodos αποτυπώνουν τις στιγμές που απόλαυσαν έστω και από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους οι κάτοικοι του πανέμορφου νησιού της Δωδεκανήσου!

Παράλληλα κάτοικοι του νησιού, έριξαν περίπου 100 δυναμίτες στο άκουσμα του Χριστός Ανέστη, κάνοντας ακόμη πιο “εκρηκτικό” το Πάσχα στην αρχόντισσα Σύμη!

Ο Δήμαρχος της Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας μέσω του skyrodos στέλνει το δικό του πασχαλινό μήνυμα κι εύχεται στους απανταχού Συμιακούς, τους κατοίκους του νησιού, της Δωδεκανήσου, της υπόλοιπης Ελλάδας και της ομογένειας:

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο», σημειώνοντας πως «το φετινό Πάσχα είναι σίγουρα διαφορετικό, αφού θα το γιορτάσουμε σε συνθήκες περιορισμού, μακριά από τους ανθρώπους που θα θέλαμε να είχαμε δίπλα μας. Είναι όμως απαραίτητο, προκειμένου να ξανασμίξουμε σύντομα και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας υγιείς και δυνατοί, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την κοινή μας προσπάθεια για ευημερία και πρόοδο».

Ο κ. Παπακαλοδούκας τονίζει καταλήγοντας:

«Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να βγαίνουμε πάντα νικητές»!

 

 818 total views,  4 views today