Την άποψη ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου ότι προχωρεί τις διαδικασίες για τη συγκρότηση της παράταξης που θα ηγηθεί και δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλο συνδυασμό εξέφρασε μιλώντας στον Sky ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου.
«Το ΠΑΣΟΚ για να μην κυκλοφορούν πλαστές και πλασματικές εικόνες και να μην μπαίνουμε σε εσωστρέφειες δεν έχει υποδείξει κανένα υποψήφιο για το δήμο Ρόδου. Μπορεί να δώσει χρίσμα ή μπορεί να μην δώσει . Μπορεί να επιλέξει να στηρίξει και τη δική μας πρόταση. Εμείς θα απευθυνθούμε σε όλους τους κομματικούς φορείς και στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ και στο ΜέΡΑ 25 και στην κοινωνία .Είμαστε ανεξάρτητη παράταξη. Μπορεί να προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ θα μας ελέγξει ή θα μας υποχρεώσει να κάνουμε το οτιδήποτε.Είμαστε ανεξάρτητοι», δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου.
Σε ερώτηση αν κάνει επαφές με άλλους υποψηφίους δήλωσε :
«Δεν κάνω επαφή με κανένα ανθυποψήφιο. Προχωρώ και συναντώ ανθρώπους που εκφράζουν κοινωνικές ομάδες.Προσπαθώ να ενεργοποιήσω κομμάτια της κοινωνίας που δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές .Το ζήτημα το μεγάλο είναι η συμμετοχή του κόσμου στις προηγούμενες εκλογές όπου η αποχή έφθασε στο 60%. Εμείς απευθυνόμαστε στην κοινωνία».
Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο είπε ότι ετοιμάζεται ενώ η ένταξη των υποψηψίων όπως εξήγησε γίνεται ηλεκτρονικά πλέον.
«Είναι άκαιρο να συζητάμε για το ψηφοδέλτιο. Τώρα συζητούμε με τους πολίτες και οργανωνόμαστε», είπε.
Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης εδώ :
