Σ.Διακοσταματίου: Όποιος διαφωνεί με τη φιλοσοφία και την πορεία μας , μπορεί να αποχωρήσει από την παράταξη

852

Στην πορεία προς τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  αναφέρθηκε ο κ. Σάββας Διακοσταματίου που τόνισε μιλώντας στον Sky  πως σε λίγο καιρό θα γίνουν από την παράταξη της οποίας ηγείται ανακοινώσεις για τα  πρόσωπα που θα έχουν ενταχθεί.

Όπως τόνισε, κάθε ημέρα εισέρχονται στην παράταξη νέοι άνθρωποι που θέλουν να έχουν παρουσία και συμμετοχή σε θέματα που αφορούν τη Ρόδο.

«Πιστοί  σε ότι έχουμε εξαγγείλει, προσπαθούμε και  θα πετύχουμε μεγάλης κλίμακας  ανανέωση του πολιτικού προσωπικού», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά με την επίθεση που δέχεται η παράταξη από διάφορους παράγοντες   ο  κ.Διακοσταματίου δήλωσε:

«Δεν θα μπω σε εσωστρέφειες. Οι εκλογές δεν είναι σήμερα αλλά  τον Οκτώβριο. Ούτε οι εκλογές ήταν το Φεβρουάριο.  Μέχρι τότε δεν υπήρχε αντίπαλος της δημοτικής αρχής . Σήμερα υπάρχει αντίπαλος προχωράει μέσα  στην κοινωνία προετοιμάζεται για τον τελικό  στοχο  που είναι η νίκη στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου με σκοπό την  αλλαγή στο Δήμο της Ρόδου σε μια νέα πορεία  μέσα από το λαό για το λαό για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη –νησί», δήλωσε .

Ο κ.Διακοσταματίου τόνισε πως όσοι συζητούν τώρα δεν λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη και τα χωριά.

«Όσοι τώρα συζητούν δε λαμβάνουν υπόψη τα προβλήματα των χωριών  και ότι  νοσεί και  η πόλη. Οι δρόμοι έχουν  προβλήματα . Πεζοδρόμια δεν υπάρχουν. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο και το σκοπό μας και συνεχίζουμε  μέσα στην κοινωνία, για την κοινωνία. Η δύναμη μας  είναι ο απλός πολίτης. Η ανανέωση θα είναι μεγάλη και θα τη δείτε όταν  μέσα στον επόμενοι μήνα θα παρουσιάσουμε τους  πρώτους ανθρώπους που έχουν ενταχθεί στην παράταξη  παρότι είμαστε σε τροχιά εθνικών εκλογών», δήλωσε.

Ο κ.Διακοσταματίου τόνισε  πως η παράταξη του θέλει να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες.

«Εμείς είμαστε ανεξάρτητη  παράταξη που θέλει να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες. Θέλουμε να αποκτήσουν μέσω της διαβούλευσης την ίδια οπτική για τη λύση των προβλημάτων», είπε.

Σε ερώτηση για την απροθυμία που φαίνεται να δείχνει για να ακολουθήσει την παράταξη  ο κ.Μανώλης Σαββής, ο κ. Διακοσταματίου  δήλωσε:

«Με τον κ. Μανώλη Σαββή ήμασταν μαζί στον Sky και κάναμε δηλώσεις για την πορεία μας και είπε πως θα είμαστε μαζί. Μέσα σε μια παράταξη υπάρχουν και αμφισβητήσεις. Η πλειοψηφία χαράσσει όμως την πορεία.Όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει τη δημοκρατική διαδρομή μπορεί να φύγει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Χρειαζόμαστε για ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο 300 με 350 άνδρες και γυναίκες. Η πλειοψηφία των μελών καθορίζει τις διαδικασίες και οι μειοψηφίες ακολουθούν  Δεν θα μείνουμε αγκυλωμένοι στο  όποιο παρελθόν. Θα προχωρήσουμε μπροστά.  Μόνο έτσι θα έρθει η ανανέωση. Χρειάζονται νέες δυνάμεις. Καλό και διδακτικό  το παρελθόν αλλά έχει κουράσει.  Εμείς θέλουμε να συμπορευθούμε με πολλούς ανθρώπους»

Με αφορμή την προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου είπε:

« Θα δείτε τα στοιχεία που θα βγουν. Δεν θα γίνουν έργα γιατί δεν θα υπάρχουν χρήματα. Θα είναι δύσκολο έργο η ανασυγκρότηση του δήμου.  Θα τα καταφέρουμε πιστεύουμε γιατί έχουμε τη γνώση την εμπειρία  και θα πορευθούμε  με τους πολίτες για να ξημερώσει μια άλλη ημέρα για την πόλη νησί μας».

Aκούστε το ηχητικό εδώ: