Ταλαιπωρία ανέμενε χθες το απόγευμα τους πολίτες που επρόκειτο να εμβολιασθούν στο Μέγκα εμβολιαστικό κέντρο της Καλλιθέας, ενώ οι πόρτες ήταν κλειστές.

Οι πολίτες διαμαρτύρονταν γιατί περίμεναν συνωστισμένοι σε ουρές, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση του τι συνέβαινε.

Ο γιατρός και διευθυντής του ΕΚΑΒ Σάββας Καραταπάνης που συμμετέχει εθελοντικά στους εμβολισμούς, δήλωσε μεταξύ άλλων στον sky ότι είναι πρωτόγνωρο για τη Ρόδο αυτό το εμβολιαστικό κέντρο, με στόχο να κερδίσουμε το στοίχημα με τους εμβολιασμούς στο νησί και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών.

Ο κ. Καραταπάνης επισήμανε ότι εμφανίσθηκαν κάποιες δυσλειτουργίες που όμως αποκαθίστανται σταδιακά, και κοινός στόχος είναι η εξυπηρέτηση του κόσμου, χωρίς να υπάρχει καμία πρόθεση να ταλαιπωρούνται αδίκως.

“Ο κόσμος είναι πολύς. Χρειάζεται και η εθελοντική συμμετοχή, και είναι σίγουρα πρωτόγνωρο για τη Ρόδο αυτό το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο. Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των εμβολιασμών στη Ρόδο. Εμφανίσθηκαν κάποιες δυσλειτουργίες που όμως λύνονται και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες για να μην ταλαιπωρούνται. Υπάρχει καλή διάθεση από όλους, και εύχομαι να κερδίσουμε το στοίχημα”, είπε σχετικά.

 653 total views,  2 views today