Σ.Σπυρόπουλος: Στο δημοτικό συμβούλιο προσεχώς η λύση και εκκαθάριση της ΡΟΔΩΝ ΑΕ

110

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το  θέμα που αφορά την λύση και εκκαθάριση της εταιρείας ΡΟΔΩΝ ΑΕ όπως δήλωσε στον Sky σήμερα ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ αρμόδιος και για  θέματα ακίνητης περιουσίας κ. Σπύρος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στην ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης με την υπογραφή της απόφασης χθες και τον ευχαρίστησε .

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Ο μόνος αντίπαλος μας είναι ο εαυτός  μας. Στο διοικητικό σχήμα μπήκαν οι τελευταίες πινελιές και οι κατευθύνσεις από το  δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β Καμπουράκη. Τοποθετήθηκαν οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι. Ο καθένας  θα δουλέψει για το καλό του τόπου. Το έργο που θα παραχθεί θα είναι πλεονέκτημα στον προεκλογικό αγώνα. Όλοι εργαζόμαστε για το καλό της Ρόδου» δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος.

Σήμερα όπως τόνισε παραλαμβάνει το τμήμα ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

«Το κεφάλαιο αυτό είναι τεράστιο. Ελπίζω σε συνεργασία με τους άλλους αντιδημάρχους  και με το δήμαρχο Ρόδου να φέρουμε σε πέρας το έργο. Πολλά ακίνητα είναι αναξιοποίητα και πρέπει να αξιοποιηθούν. Ξεκίνησε μια προσπάθεια και πρέπει να ολοκληρωθεί», δήλωσε.

Για την ΡΟΔΩΝ ΑΕ όπως τόνισε σύντομα θα είναι έτοιμη η έκθεση  για την λύση και την εκκαθάριση της εταιρείας.

Σε ερώτηση για τις οφειλές της εταιρείας ο κ.Σπυρόπουλος δήλωσε:

«Ο Δήμος Ρόδου παρέλαβε οφειλές ύψους 3.500.000  από τη ΡΟΔΩΝ ΑΕ. Ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά έχει τακτοποιηθεί. Όμως τα έσοδα της εταιρείας δεν είναι ικανά να τα καλύψουν όλα. Να μην ξεχνάμε πως τα δύο χρόνια της πανδημίας δεν εισπράτταμε ενοίκια .Τα μοναδικά  έσοδα της εταιρείας όμως ήταν αυτά. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει η συζήτηση που πρέπει στο δημοτικό συμβούλιο που θα αποφασίσει πως θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση».

Ο κ.Σπυρόπουλος αναφέρθηκε και στον τομέα της πληροφορικής και τα έργα που γίνονται .