Αποφασισμένος να βάλει τάξη στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Μετά την τοποθέτηση του από το δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη στη συγκεκριμένη θέση έπιασε δουλειά αμέσως, καθώς η επιχείρηση μπορεί να είναι από τις κερδοφόρες του Δήμου αλλά χρειάζεται αναδιοργάνωση.

Ο κ.Τσίκκης για να σχηματίσει εικόνα και να λάβει γνώση των υπηρεσιών που παρέχονται σε επισκέπτες και πολίτες επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της επιχείρησης και αυτά που είδε τον δυσαρέστησαν  σφόδρα.

Λεωφορεία  βρώμικα, αρκετά χωρίς  κλιματισμό,  με εξοπλισμό παλιό που δεν τιμά κανένα και κυρίως τη Ρόδο. Δρομολόγια που είτε δεν εκτελούνται ή εκτελούνται με καθυστερήσεις με συνέπεια το επιβατικό κοινό να αγανακτεί.

Καθίσματα λερωμένα και σχισμένα, κλιματιστικά που στάζουν ,  είναι ορισμένα μόνο από τα αρνητικά σημεία που εντόπισε.

Οι οδηγοί κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Δεν γίνεται όμως να είναι όλα σε ένα δηλαδή , εισπράκτορες οδηγοί  και …καθαρίστριες μαζί.

Μιλώντας στο skyrodos.gr ο κ.Τσίκκης,  τόνισε πως  θα  δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγιεινή και την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων της επιχείρησης, στην καλύτερη εκτέλεση των δρομολογίων, και στον εκσυγχρονισμό του στόλου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες και για τον επανακαθορισμό των δρομολογίων της επιχείρησης.

«Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.  Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών. Θέλουμε να εκτελούνται τα δρομολόγια στην ώρα τους και οι στάσεις να είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης βούληση μας είναι να ανανεωθεί  και ο στόλος. Όλα θα γίνουν στο σωστό χρόνο», τόνισε ο κ.Τσίκκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δημοπράτηση συμπληρωματικών έργων για το Νοσοκομείο Καρπάθου

 

 400 total views,  2 views today