????????????????????????????????????

Στα έξι διλήμματα που έχουν μπροστά τους οι πολίτες της Κω, στο β γύρο των εκλογών την Κυριακή αναφέρεται με ανακοίνωση της η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» του κ. Γιώργου Κυρίτση.

Οι πολίτες θα αποφασίσουν όπως υπογραμμίζεται αν θα υπάρχει ένας Δήμαρχος που μπορεί να σταθεί, να εκπροσωπήσει την Κω δυναμικά απέναντι στην Κεντρική Εξουσία και σε διεθνές επίπεδο ή αν θα επιστρέψει η Κως στην εσωστρέφεια και στην απομόνωση.

Αναλυτικά την Κυριακή, οι πολίτες της Κω αποφασίζουν:

1ον-Αν θα έχουν Δήμαρχο τονΓιώργο Κυρίτση ή αν ο Δήμος θα έχει για Δήμαρχο έναν αχυράνθρωπο και θα πέσει στα χέρια των κ.κΚαϊσερλη, Παυλίδη, Καματερού και των οργανωμένων συμφερόντων που είναι από πίσω και θα κινούν τα νήματα.

2ον-Αν θα υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που έχει εντάξει σε χρηματοδοτικά προγράμματα η δημοτική αρχή ή αν θα επιστρέψουμε στην περίοδο της παρακμής και της ακινησίας.

3ον-Αν θα συνεχίσει να αξιοποιείται η δημοτική περιουσία (που σήμερα αποφέρει έσοδα 800.000 ευρώ το χρόνο στους πολίτες) ή αν θα χαρίζεται σε συνεργατικές και ημετέρους χωρίς να παίρνει ούτε ένα ευρώ ο Δήμος.

4ον-Αν θα έχουν ελπίδα και προοπτική τα χωριά και οι κοινότητες, που αυτή την τετραετία είδαν και πάλι έργα, ή αν θα επιστρέψουν στην υποβάθμιση και στην εγκατάλειψη.

5ον-Αν θα υπάρχει ένας Δήμαρχος που θα υπερασπιστεί την τουριστική ταυτότητα της Κω ή θα υπάρχει ένας αχυράνθρωπος που θα ανάψει το πράσινο φως για να γίνει η Κως ένα απέραντο hotspot χωρίς καμιά πρόταση για την τουριστική ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή από τον Φ. Χατζηδιάκο

6ον-Αν θα υπάρχει ένας Δήμαρχος που μπορεί να σταθεί, να εκπροσωπήσει την Κω δυναμικά απέναντι στην Κεντρική Εξουσία και σε διεθνές επίπεδο ή αν θα επιστρέψει η Κως στην εσωστρέφεια και στην απομόνωση.

Η απόφαση είναι των πολιτών της Κω.
Αυτοί θα αποφασίσουν, με τη διαφορά ότι οι επιλογές τους θα μας ακολουθούν για 4 χρόνια.

 120 total views,  2 views today