Δεν έχουν ολοκληρωθεί τα δίκτυα της Μεσαιωνικής πόλης! Αυτή τη δήλωση έκανε σήμερα στον sky ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Αλέξανδρος Μανωλάκης, εξηγώντας τους λόγους που εμφανίζεται το πρόβλημα με τις φραγές σωληνώσεων το τελευταίο δάστημα.

Όπως είπε ο κ. Μανωλάκης κατά πενήντα τοις εκατό έχουν ολοκληρωθεί τα δίκτυα και τα υπόλοιπα θα πρέπει να κατασκευασθούν αφού βρεθούν οι οικονομικοί πόροι. Μάλιστα περιγράφοντας το πρόβλημα τόνισε πως υπάρχει ένα μέρος δικτύων όπου όμβρια και λύματα ανακατεύονται και γι αυτό συχνά δημουργούνται προβλήματα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ μιλώντας στον sky είπε πως μέσα στο πλαίσιο των αλλαγών και της ολοκλήρωσης του δικτύου της Μεσαιωνικής πόλης, θα πρέπει να αντικατασταθούν και τα δίκτυα της ύδρευσης που σε πολλές περιπτώσεις είναι ακόμη αμιάντου.

Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά αποκάλυψε πως σε σχεδόν το πενήντα τοις εκατό των δικτύων ύδρευσης του νησιού αυτά είναι με αμιαντοσωλήνες που φυσικά δεν είναι επικινδυνοι αφού δεν υπάρχουν οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις σ’ αυτές, με τομές, κοψίματα κλπ.

Ο κ. Μανωλάκης έκανε έκκληση να μην δημοσιοποιούνται αβασανιστα προβλήματα αφού αυτά δυσφήμιση κάνουν και όχι καλό στο νησί μας.

 400 total views,  2 views today