Τα ελάφια, τα καλώς καμωμένα και η δημοσιογραφία των …νοικιασμένων!

120

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης γέννησε το μυαλό αυτών που θεωρούν πως όλα καλώς τα κάνουν και δεν θέλουν άλλη γνώμη ή αντίθετη άποψη! …Γέννησαν λοιπόν θέμα και με τα ελάφια θεωρώντας πως αυτοί είναι οι προστάτες και των ελαφιών!!…

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσαν, προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο για μια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με την οποία ζήτησε να μην επιτραπεί το κυνήγι για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος αλλά περισσότερο αναφέρθηκε σε απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου με την οποία ζητούμενο ήταν να μαντρωθούν τα ελάφια σε χώρο για την προστασία τους!

Η ανακοίνωση στρέφεται σε όσους την προβάλανε , μόνο που αυτή και πάλι δεν γράφτηκε για να πλήξει, θεωρώντας πως όσοι την παρουσίασαν …κατασκεύασαν fake news. Η παραφροσύνη στο μεγαλείο της και στόχος ο sky επειδή προέβαλε τη ανακοίνωση της φιλοζωικής οργάνωσης, απλά, δημοσιογραφικά και μόνο!

Η απάντηση από τους ίδιους. Αυτοί …κόπτονται για το …καλό και κανείς άλλος!!

———————————————

———————————————

Τα περισσότερα δεν χρειάζονται και νερό στο μύλο τους, ο sky δεν θα ρίξει! Οι απογυμνωμένοι από πολιτική, ασχολούνται με την …κατσίκα τους, ούτε καν του γείτονα. Μόνο που αυτή, είναι της Ρόδου και για πατριωτισμό ας μην κάνουν κουβέντα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν τους χρειάζεται.

Ας μας δικαιολογήσουν πώς πληρώνουν ιδιωτικούς υπαλλήλους και ας σιωπήσουν μετά…

Τα ελάφια θα βρούνε τον δρόμο τους!