Τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Μπάμπη Σαρρή

98

Τα συλλυπητήρια τους εκφράζουν οι βουλευτές μας και οι εκπρόσωποι των κομμάτων για την απώλεια του Μπάμπη Σαρρή.

Από την Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

Η Τομεακή Οργάνωση Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ  αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Μπάμπη Σαρρή, που «έφυγε»χθές από κοντά μας.

Η συμβολή του στο εργατικό κίνημα της περιοχής μας και οι μάχες που έδωσε για τον ταξικό του χαρακτήρα ήταν καθοριστικές.

Έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1975, σε δύσκολες συνθήκες, συμμετέχοντας στην περιφρουρημένη τότε Κομματική Οργάνωση του ΟΤΕ.

Το 1979 συμμετείχε για πρώτη φορά στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, δίνοντας μάχη στην δημιουργία και την αναγνώριση της ΠΕΤ ΟΤΕ.

Το 1982 και με την δική του συμβολή στον ανυποχώρητο αγώνα του εργατικού κινήματος, γράφτηκε το σωματείο της ΠΕΤ ΟΤΕ στη δύναμη του ΕΚΡ.

Ο Μπάμπης Σαρρής  υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου σε διάφορες θέσεις και πάλεψε με πάθος για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων και της εργοδοσίας.

Η ακλόνητη στάση του στις δύσκολες στιγμές για το Κόμμα την περίοδο 1990-1992 συνέβαλε καθοριστικά στην ανασυγκρότηση της Κομματικής Οργάνωσης της περιοχής μας.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, μοιραζόταν την αγωνία και την προσπάθεια των συντρόφων μας για την επιτυχία του Κόμματος στην τελευταία εκλογική μάχη.

Εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Μπάμπη Σαρρή

Στο συλλυπητήριο μήνυμα της η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη αναφέρει τα εξής:

Οι Καλυθιές, αλλά και όλη η κοινωνία του Ρόδου, είναι από χθες το βράδυ πολύ πιο φτωχές. Ο Μπάμπης Σαρρής, ένας αυθεντικός και δοτικός άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Μπάμπης ήταν ένας οικογενειακός και αδερφικός φίλος και η απώλεια του με έχει συγκλονίσει βαθύτατα. Τον ζούσαμε στο χωριό μας, αλλά και σε όλη τη Ρόδο, πάντα με το μοναδικό του χαμόγελο, τη ζεστή καρδιά και το αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό του πνεύμα.

Ήταν πάντα δίπλα σε όλους, να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό, τη γνώμη του και τη συμβουλή του. Πιστός στις ιδέες του και τις αξίες του, τις οποίες κρατούσε σαν φυλακτό και τις μετουσίωνε σε στάση ζωής.

Δεν υπάρχουν λόγια. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύντροφό του, τα αδέρφια του και τους οικείους του.

Αγαπημένε μας Μπάμπη, καλό σου ταξίδι…