Το απίστευτο που συμβαίνει με τις αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να ελέγξει όποιος μπορεί εντέλει να ελέγξει την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με όλη την απρέπεια που χαρακτηρίζει τους επαγγελματίες συντάκτες λιβελογραφημάτων, προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία έρευνας σχετικά με τον τρόπο που αυτή η περιφερειακή αρχή πολιτεύεται.

Ως απάντηση στις πρώτες αποκαλύψεις του sky προσπάθησαν να επιτεθούν με δημοσίευμα που υπογράφει ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, ο οποίος με διαβεβαίωση συγγενών του προσώπων, την ώρα που …δημοσιευόταν, κοιμότανε! Ακόμη, αμέσως μετά, το δημοσίευμα αυτό …παρέλαβε η υπάλληλος της περιφέρειας Δέσποινα Κουλούμπρη η οποία το δημοσίευσε ως …άρθρο του Νίκου Νικολή.

Δεν έφτανε βέβαια αυτό, το δημοσίευμα από το site ιδιοκτησίας της Δέσποινας Κουλούμπρη έγινε και χορηγούμενο — άραγε με ποιου τα χρήματα;

Μέσα στο πλαίσιο της ανησυχίας που επικρατεί στην περιφέρεια, εμείς ξεκαθαρίζουμε πως από την πρωινή εκπομπή του sky θέτουμε προβληματισμούς και δίνουμε τροφή για σκέψεις: Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα που εδώ είμαστε για να τα καταγράφουμε. Και για τις μίνι συσκέψεις σήμερα το πρωί, για τον …φόβο των Ιουδαίων, καλές οι διαβεβαιώσεις, προς το παρόν!

Ως προς τα σημερινά δημοσιεύματα του κ. Νικολή, όποτε θέλει ο κ. Χατζημάρκος να τα πούμε δημοσίως για ΟΛΑ, ακόμη και από ραδιοφώνου… και για ποινικά μητρώα και για θαλασσοδάνεια… και για κότερα και για σπίτια!

 3,598 total views,  4 views today