Τελειώνετε με την εκκαθάριση στη ΡΟΔΩΝ ΑΕ !

566

«Υπάρχουν τρεις εκκαθαριστές που πρέπει να βγουν και  να πουν τι έχει συμβεί.  Αν ήμουν εκκαθαριστής θα είχα τελειώσει μέχρι τον Απρίλιο. Το ίδιο θέλω από τους εκκαθαριστές γιατί και εγώ είμαι νομικός και ξέρω»

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky ο αντιδήμαρχος μετανάστευσης Παιδείας κ. Στράτος Καρίκης με αφορμή την διαδικασία της εκκαθάρισης στη ΡΟΔΩΝ ΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση  που ελήφθη το προηγούμενο έτος το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να παύσει από τα καθήκοντα του τον εκκαθαριστή που είχε την ευθύνη  και να τοποθετήσει τρεις. Ωστόσο η διαδικασία της εκκαθάρισης δεν έχει τα τελειώσει ακόμη.

Ο κ. Καρίκης τόνισε πως θα εισηγηθεί στο δήμαρχο Ρόδου  κ.Αντώνη Καμπουράκη να επιστρέψουν στο Δήμο όλα τα περιουσιακά δηλαδή όσα διαχειρίζεται η ΡΟΔΩΝ ΑΕ .

Όσο για τα εισπραττόμενα μισθώματα που καταβάλλονται από την εταιρεία που διαχειρίζεται το Καζίνο  από την υπό εκκαθάριση ΡΟΔΩΝ ΑΕ ο κ, Καρίκης δήλωσε:

«Θα πρέπει να πληρωθούν οι άνθρωποι στους οποίους οφείλει η εταιρεία συν τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο ΙΚΑ κλπ. Αυτό γίνεται».

Ο κ. Καρίκης αναφέρθηκε και στην προγραμματική σύμβαση για τη Μεσαιωνική Πόλη υπογραμμίζοντας ό τι:

«Πρέπει να  φτιάξουμε μια  καλή προγραμματική σύμβαση για τη Μεσαιωνική Πόλη που να περιέχει τα έργα που πρέπει  κοστολογημένα».

Ούτε φέτος  «Ηχος και Φως»

Για το ¨Ηχος και Φώς ο κ. Καρίκης δήλωσε πως έχει δημιουργηθεί μια αντιδικία.

«Πιθανό να έχουμε καθυστερήσει στο έργο. Από την αρχή συνέβη αυτό . Ακόμη και από την θητεία του κ. Χατζηδιάκου. Πιστεύω πως φέτος  δεν θα λειτουργήσει η δομή στο «Ηχος και Φως», είπε.

Για το Θέρμαι ο κλ. Καρίκης είπε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να στεγαστούν εκεί οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού.

Ο κ. Καρίκης αναφέρθηκε και  στις αθλητικές υποδομές τα γήπεδα που υπάρχουν στην πόλη αλλά και την κριτική που δέχθηκε για μια αθλητική υποδομή.

«Δεν μπορώ τη σύμβαση μεταξύ ΤΑΠΑ και Δωριέα τι περιλαμβάνει.  Δεν μπορούμε να παίζουμε για σημεία της πόλης που βρωμάνε. Που το πάμε όμως; Να τα διαλύσουμε όλα;», δήλωσε ο κ. Καρίκης.