Ακόμη μια επιτυχία για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που εντόπισαν κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομος ” τζόγος”. Οι αστυνομικοί έδρασαν μεθοδικά στα πλαίσια καλά οργανωμένης επιχείρησης και κατάφεραν να πιάσουν στα πράσα την ιδιοκτήτρια του καταστήματος αλλά και επτά παίκτες εν ώρα …καθήκοντος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν  εννέα (9) άτομα για διοργάνωση και συμμετοχή σε «poker»

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έναν υπάλληλο-dealer και επτά παίκτες

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.155 ευρώ,
παιγνιόχαρτα, μάρκες, 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.α.

Αναλυτικότερα, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».

Συνελήφθησαν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2019 εννέα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για διοργάνωση και συμμέτοχη σε παράνομα παίγνια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την 42χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έναν 30χρονο ημεδαπό υπάλληλο με ρόλο «Dealer» και επτά ημεδαπούς παίκτες ηλικίας από 34 έως 72 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά τον οποίο προέκυψε ότι ο 30χρονος είχε διοργανώσει και συντόνιζε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD’EM» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι στο οποίο συμμετείχαν επτά παίκτες-πελάτες με χρηματικό στοίχημα.

Στην κατοχή των δραστών και εντός του χώρου του καταστήματος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

•           Το χρηματικό ποσό των 3.155 ευρώ
•           Τραπέζι «πόκερ»
•           201 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
•           52 παιγνιόχαρτα
•           5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Τέσσερις μήνες στο ψυγείο του νεκροτομείου της Ρόδου, αναζητούν ...συγγενείς για να τον θάψουν!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

 

 162 total views,  2 views today