Τηλεδιάσκεψη με την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Μαρκέλλα Παραμυθιώτου και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου (Μπάμπη Ψαρά και Γιάννη Παπαδομαρκάκη) και Κυκλάδων, είχε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, συνολικά λειτουργούν 225 νηπιαγωγεία, 194 δημοτικά, 88 Γυμνάσια, 29 Γενικά Λύκεια και 25 Επαγγελματικά Λύκεια.
Μάλιστα πριν από λίγο η υφυπουργός, η οποία γνωστοποιεί μέσα από τα social media την καθημερινή δραστηριότητά της, προβάλλοντας συχνά και θέματα της Δωδεκανήσου (χθες συνεχάρη και το 4ο ΓΕΛ Ρόδου για το 1ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό, όπου υπάρχει σχετικό άρθρο στο skyrodos) κοινοποίησε σε ανάρτησή της το εξής:
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η τηλεδιάσκεψη με την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, κ. Μαρκέλλα Παραμυθιώτου και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.
Μεγάλη η πρόκληση να ξεκινήσουν όλα καλά και να δοθεί η δυνατότητα στις μαθήτριες και τους μαθητές μας να καλύψουν τα κενά στην ύλη που προέκυψαν την προηγούμενη περίοδο και να προχωρήσουν ομαλά στην ύλη της χρονιάς.
Συζητήσαμε για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών που ξεκίνησαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στις σχολικές μονάδες και όχι στις διευθύνσεις. Τις ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, την επαγγελματική εκπαίδευση αλλά κυρίως την μεγαλύτερη ανάγκη να ανταποκρινόμαστε ακόμα πιο γρήγορα στα θέματα που προκύπτουν στα νησιά μας. Συνεχίζουμε.

 1,249 total views,  2 views today