Το Κέντρο Πρόληψης “Δίοδος” τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες πανδημίας που βιώνουμε όλοι και τις αυξημένες ανάγκες γονέων και μαθητών/ιών, συνεχίζονται οι διαδικτυακές συναντήσεις με γονείς και κηδεμόνες.

Μετά την πρώτη μας συνάντηση, η θεματική που ακολουθεί αφορά στις «Ανάγκες γονέων και εφήβων & τα χαρακτηριστικά της εφηβείας» και θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρες 18.00-20.00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε 15ήμερη συχνότητα ,μέχρι τέλος Απριλίου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δράσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου 2021 με τα Κέντρα Πρόληψης «Δίοδος» (22410 77205) και “Ιπποκράτης»  (22420 24728), στέλνοντας mail με το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό κατά προτίμηση), σε μια από τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: diod187@otenet.gr και kentroprolipsis.kos@gmail.com. Ακολούθως θα αποσταλεί στο mail τους ο σύνδεσμος για την συμμετοχή στη δράση.

Το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία της Σ.Ε.Ε Παναγιώτας Καπερνέκα, Υγείας Πρόνοιας, Ευεξίας, Ν. Αιγαίου και Κρήτης,  σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΔΙΟΔΟΣ» στη Ρόδο & «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην Κω και  την εκπαιδευτική πλατφόρμα edu|shorts.

 360 total views,  2 views today