Τις θέσεις του εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κΤάκης Πότσος με αφορμή τις δηλώσεις εκ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις ανακοινώσεις της ΝΔ για τις εκλογές.

Αναλυτικά ο κ. Πότσος αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Γάκη, να θυμίσουμε λοιπόν εμείς ότι η κυβέρνησή του – ο ΣΥΡΙΖΑ – αφού πρώτα ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και εφάρμοσε άλλα δύο, αφού λεηλάτησε το λαό για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του για το «μεταμνημονιακό» μνημόνιο, με τα ματωμένα πλεονάσματα και τις υπόλοιπες αντιλαϊκές δεσμεύσεις έως το 2060, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο στη ΝΔ, «βγήκε στα κεραμίδια» για τη ΝΔ που «φέρνει νέο μνημόνιο».

Η ΝΔ, με τον «αέρα» που της έδωσε η αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται τώρα «δικαιωμένη» για την πρότερη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της, δεσμεύεται σε όλους τους τόνους ότι θα «τηρήσει στο ακέραιο» τις δεσμεύσεις στους ιμπεριαλιστικούς «θεσμούς» και λέει «φωναχτά» εκείνα που θέλει το κεφάλαιο.

Και οι δύο κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το γεγονός ότι την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, στις 8 Ιούλη, το Γιούρογκρουπ θα «υπενθυμίσει» το κοινό τους πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Αυτό που επιτάσσουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και προβλέπει νέο γύρο αντιλαϊκής επίθεσης. Ο τσακωμός τους για το ποια μορφή θα έχουν τα νέα μνημόνια, είτε με «μαξιλάρια ασφαλείας» είτε με νέα δάνεια είναι στάχτη στα μάτια, γιατί ο λαός θα είναι αυτός που θα ματώνει πάλι για την «ασφάλεια» των δανειστών και για την χρηματοδότηση των επενδυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Η υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας στο αεροδρόμιο

Με δυο λόγια, το δούλεμα πάει σύννεφο. Για να τους κοπεί ο αέρας, και – το κυριότερο – για να βάλουμε δύσκολα στην αντιλαϊκή πολιτική από την επόμενη μέρα, την Κυριακή δυνατό ΚΚΕ!

 170 total views,  2 views today