Την προσεχή Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα από 15:00 έως 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση  του Σωματείου  Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Στη διεξαγωγή της Γενικής Συνελεύσεως αναφέρεται η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαρία Αγγέλου που κάνει μνεία στην ανακοίνωση της και στην υποψηφιότητα του κ. Ηλία Τζημόπουλου για το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης.

Στην ανακοίνωση  η κ. Αγγέλου αναφέρει τα ακόλουθα:

Η νέα υποψηφιότητα του Ηλία Τζημόπουλου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Καταστηματαρχών της παλιάς Πόλης και για τους Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου έρχεται για να ταράξει τα νερά και να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα.

«Η παλιά πόλη προστατεύεται από την  UNESCO αλλά όχι από εμάς» τόνισε σε δηλώσεις του και με πάθος για την πολιτιστική  μας κληρονομία, υπογράμμισε μια προς μια τις αλλαγές, όλες προς το καλύτερο.

Πολλοί θα αναρωτιούνται κάτι πολύ βασικό αν αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν μόνο τους καταστηματάρχες ή και το νησί μας γενικότερα αφού η παλιά πολη αποτελεί τον κυριότερο άξονα του νησιού μας.

Η απάντηση του ήταν απλή και σύντομη «Όλα θα γίνουν για την καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα στην παλιά πολη, την μείωση τον παραπόνων από τους τουρίστες και σαφώς πετυχαίνοντας αυτά συνεπάγεται και η χρηματική ενδυνάμωση των καταστημάτων.» συνέχισε δίνοντας ένα σχετικό παράδειγμα «φροντίζοντας ένα σκύλο θα γίνει γρηγορότερος και πιο αποδοτικός στο κυνήγι, έτσι και η παλιά πολη φροντίζοντας την θα αναδείξει την ήδη υπάρχουσα ομορφιά και την αξία της χαρίζοντας αρχικά στους επισκέπτες της μια καλύτερη εμπειρία και έπειτα και σε μας ένα καλύτερο μέλλον.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δημοπράτηση συμπληρωματικών έργων για το Νοσοκομείο Καρπάθου

Σημειώνονται πολλές επιτυχίες και δεξιότητες στο υπόβαθρο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κατάγεται από οικογένεια με παγκόσμια εμβέλεια στο εμπόριο και ο ίδιος αποτελεί την τρίτη γένια και την πιο ξακουστή στο χώρο του εμπορίου. Από μικρός μεγαλωμένος μέσα στα πράγματα ξέρει καλυτέρα από τον καθένα τα μυστικά και τις κρυφές πτυχές του εμπορίου που μπορούν να οδηγήσουν την Παλιά πολη σε μια νέα εποχή με κριτήριο  τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες. Έτσι έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους συναδέλφους και φίλους  οι  όποιοι τον προώθησαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν δυναμικά στη πορεία που ο ίδιος ηγείται. Με θεμέλια τις γνώσεις, τους στόχους και την αξιοπιστία του οι συνεργάτες του τον θαυμάζουν για όσα έχει πετύχει.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει παραπονεθεί για τα προβλήματα της Παλιάς Πολης στις αρμόδιες αρχές σε καθημερινή βάση χωρίς να βλέπει καμία αλλαγή. Έτσι αποφάσισε, μετά από πολλές συζητήσεις να πάρει να πράγματα στα χέρια του. Όπως υποστηρίζει «τα πράγματα μπορούν και πρέπει να γίνουν αλλιώς.»

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 15:00 – 20:00 στα γραφεία του ΚΑΕΛΕ (Αυστραλίας 80 – 86 & Μακρυγιάννη 2 – 4, 1ος όροφος Κ.Α.ΕΛ.Ε. – Νέα Μαρίνα).

Τα μέλη θα ψηφίσουν με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή άλλου Δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους».

 116 total views,  2 views today