Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 η κοπή της βασιλόπιττας και η καθιερωμένη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ, στο παραδοσιακό εστιατόριο ΜΙΜΑΚΟΣ που ανήκει στο επίτιμο μέλος του συλλόγου κ. Δημήτριο Παπαγεωργίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα, την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π.Νεκτάριος Πόκκιας μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.Κυρίλλου. Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού και Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Γρηγόριος Ρουμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Θωμάς Σωτρίλλης, Γιάννης Φλεβάρης και Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Αντιδήμαρχοι Σάββας Διακοσταματίου και Γιώργος Πόκκιας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ευάγγελος Μανδρακός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στράτος Καρίκης, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Νικολής, Χρήστος Ευστρατίου, και Μιχάλης Μπαριανάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάββας Καλαθενός, Βασίλης Ψυλλάκης και Κων/νος Στυλιανού, οι πρώην βουλευτές Μίκα Ιατρίδη και Ιωάννης Παπάς, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, καθώς και πολλοί Πρόεδροι και Εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο μας ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ κ. Γρηγόριος Ρουμάνης για την προσφορά και το κοινωνικό έργο που επιτελεί καθώς και το μέλος του συλλόγου μας Λουκάς Νεοφύτου ο οποίος βρέθηκε πριν λίγο καιρό ιστοσυμβατός δότης μυελού των οστών.
Η διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών εκτός των άλλων ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές του Santa Run οι οποίοι πρόσφεραν το ποσό των 2000€ για την στήριξη του συλλόγου.

 130 total views,  2 views today