Πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο κέντρο ” Μαστίχα” η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΚΙΝΑΛ.

Στην εκδήλωση βασικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης .

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Κρεμαστινός, υποψήφιοι βουλευτές όπως η κ. Λίτσα Φτακλάκη και Βάιος Καλοπίταςο κ. Σαράντος Μπακρισιώρης Κ  Γαβαλά,  Β Χατζηγιακουμής, ο υποψήφιος περιφερειαρχης Μ Γλυνός,  ο πρώην περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος κ.Φώτης Χατζηδιάκος,οι πρώην δήμαρχοι Γιώργος Γιαννόπουλος και Στάθης Κουσουρνάς,oι πρώην βουλευτές κκ. Βασίλης Παπανικόλας και Κοσμάς Σφυρίου, ο πρωην νομάρχης και βουλευτής κ. Γ Παρασκευάς,  ο πρώην βουλευτής Νίκος Ζωίδης, οι αντιδημαρχοι Λίτσα Κρεμαστινού, Μιχάλης Παλαιολόγος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι πρόεδροι οργανισμών του Δήμου,, αλλά και υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Γλυνού όπως οι Αντώνης Χατζηιωάννου, Λίνα Παπατσή Μανώλης Σαρικάς και άλλοι που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη. Παρόντες και πρώην αυτοδιοικητικοί αλλά και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Δεν παρίσταται ο πρώην υπουργός και βουλευτής κ. Γιώργος Νικητιάδης που εκπροσωπείται από τον κ. Σ Δρακιού.

Τον Γραμματέα του ΚιΝΑΛ προλόγισε ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ κ. Ν Παπανικόλας που αναφέρθηκε στη μεγάλη προσέλευση αλλά και στη δυναμική που έχει το ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα ομιλία του ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στα στελέχη του κόμματος που αποχώρησαν για να λάβουν καρέκλες σε υπουργεία.

Ο κ. Χριστοδουλάκης άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την αδιέξοδη πολιτική που εφάρμοσε.

Δεν ξέφυγε από τα πυρά του ούτε η ΝΔ που κατηγορήθηκε για έλλειψη πρότασης ουσιαστικής για τη χώρα.

” Στόχος είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η δημιουργία ενός αναχώματος απέναντι στο δεξιό ρεβανσισμου. Το δίλημμα είναι ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή διχασμός. Εμείς δεν θα γίνουμε το βολικό συμπλήρωμα κανενός. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή. Η δική μας επιλογή είναι να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους”, είπε ο κ Χριστοδουλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κόνσολας: Μεγάλες οι προοπτικές ανάπτυξης του αναρριχητικού τουρισμού στην Ελλάδα

Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην αδιέξοδη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε αυτά που πρεσβεύει η ΝΔ..

” Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ανάπτυξη να συμβάλουμε στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις απασχόλησης και να στηρίξουν με συγκεκριμένα μέτρα τους οικονομικά αδύναμους”, είπε ο κ. Χριστοδουλάκης.

“Όποιος διατείνεται ότι έχει κοινωνικές ευαισθησίες να φέρει την πρόταση μας στη Βουλή και να την ψηφίσει. Δεν θέλουμε να γίνουμε ο τρίτος πόλος. Θέλουμε να κάνουμε πράξη το όραμα για μια ισχυρή Ελλάδα χωρίς πισωγυρίσματα”, είπε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης θέλησε να στείλει και μήνυμα στη γειτονική χώρα Τουρκία με αφορμή την άσκηση ” Γαλάζια πατρίδα” .
” Όραμα μας να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή. Θα δώσουμε τη μάχη ενωμένοι . Όλοι μαζί με όλους εσάς στην κοινωνία. Το χρωστάμε στις αρχές και αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου. Το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες που θα εμπιστευτούν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη” τόνισε.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Μανώλης Γλυνός ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος και άλλα στελέχη οι υποψήφιοι βουλευτές κκ. Λ Φτακλάκη Β Καλοπίτας, Σαράντος Μπακρισιώρης Κατερινα Γαβαλά Βασιλης Χατζηγιακουμής.

 268 total views,  2 views today