Την Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Φώτη Χατζηδιάκου

1393

Για την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 20:00 έχουν προγραμματιστεί,  τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, που διεκδικεί εκ νέου το Δήμο στις εκλογές της αυτοδιοίκησης.

Η παράταξη του δημάρχου  «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» έχει επιταχύνει τις διαδικασίες και την προετοιμασία για τη  συμμετοχή στις εκλογές.

Σταθερά συμπληρώνεται ο συνδυασμός με δοκιμασμένα στελέχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά ζήλο και επιθυμία να προσφέρουν στο νησί.

Την επιτάχυνση των διαδικασιών σε ότι αφορά τη συμμετοχή στις εκλογές, ανήγγειλε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Παρασκευή.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είχε αναφερθεί στα  έργα που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται στη Ρόδο.

Είχε επίσης  δηλώσει  τα ακόλουθα:

«Κάποιοι έχουν εισέλθει σε προεκλογική τροχιά από τον Αύγουστο.Είμαστε στο καθήκον για να υλοποιήσουμε έργα να ετοιμάσουμε τα πάντα να δρομολογήσουμε παρεμβάσεις ώστε από τη Δευτέρα να ξεκινήσει και για μας η προεκλογική περίοδος.  Εύχομαι στους συναδέλφους μου να έχουν επιτυχία».

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»  είναι έτοιμο . Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθελοντών Δωδεκανησίων και 25ης Μαρτίου