Από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Όλγα Γεροβασίλη , βραβεύτηκε ο υπαστυνόμος Α΄ Σιδέρης Αλέξανδρος Ζιώγας για την προσφορά του στους πολίτες και την υπηρεσία του,στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ελληνική Αστυνομία «Χθές Σήμερα Αύριο» που πραγματοποίησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε «ιστορική αναδρομή της εξέλιξης της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσίαση του σύγχρονου πλαισίου λειτουργίας του Σώματος, καθώς και η μελλοντική προοπτική του».
Έγινε επίσης παρουσίαση του έργου ειδικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και βράβευση προσωπικού και υπηρεσιών του Σώματος για τη συνολική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και για εξαίρετες πράξεις κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Με την ευκαιρία της βράβευσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.Αναστάσιος Ζήφος , έστειλε στον
Κ. Σιδέρη Αλέξανδρο Ζιώγα συγχαρητήρια επιστολή.
Στην επιστολή αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αγαπητέ Αλέξανδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την βράβευση σου από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης» Ελληνική Αστυνομία: Χθες – Σήμερα- Αύριο» που πραγματοποίησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 14 Ιανουαρίου.

Με τη βράβευση σου αυτή, τιμάται στο πρόσωπο σου ο επαγγελματισμός , η αποδοτικότητα, η συνέπεια, η εργατικότητα, ο ζήλος, η ευσυνειδησία, η ακεραιότητα χαρακτήρα, η εν γένει συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας, καθώς και το ήθος που θα πρέπει να διέπει κάθε αξιωματικό, κάθε αστυνομικό γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σύλληψη αλλοδαπού με πλαστά έγγραφα στο λιμάνι της Κω

Η χαρά και η υπερηφάνεια μου είναι διπλή διότι αφενός μεν υπηρετείς σε μια από τις πλέον μάχιμες Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου και αφετέρου πρόσφατα εκλέχθηκες στο διοικητικό συμβούλιο της ένωσης μας ως οργανωτικός Γραμματέας , γεγονός που επισφραγίζει τόσο την προσφορά σου στην υπηρεσία όσο και στον συνάδελφο.
Πεπεισμένος ότι θα προχωρήσεις με την ίδια δυναμική, σου εύχομαι η συγκεκριμένη βράβευση να αποτελέσει εφαλτήριο για πιο σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 324 total views,  2 views today