Τιμή και προνόμιο να φορέσουν την φανέλα με το ελάφι!

1935

Ανακοίνωση εκδόθηκε από την ομάδα της Ρόδου σήμερα στην οποία αναφέρονται τα φιλικά παιχνίδια εν όψει της προτοιμασίας της.

Η Ρόδος με την σημερινή ανακοίνωση υπογραμμίζει την θέληση της διοίκησης της να προχωρήσει με τους Ροδίτες παίκτες, χωρίς όμως να δείχνει αυτή η απόφαση της αδυναμία!

Η πλήρης ανακοίνωση ακολουθεί:

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει πως η προετοιμασία της ομάδας για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσει την προσεχή Τρίτη, 31 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τον Ορφέα στις 22 Αυγούστου, με τον Φοίβο στις 25 Αυγούστου, με την Κατταβιά την 1ηΣεπτεμβρίου και με τον Διαγόρα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Επ’ ευκαιρία, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος υπογραμμίζει ξανά τη βούλησή της να αποδειχθεί συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε στους φιλάθλους της για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η οποία θα στηρίξει την προοπτική της και τις επιτυχίες της, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον, σ’ έναν κορμό ντόπιων, Δωδεκανήσιων, ποδοσφαιριστών. Για τον κάθε επαρχιακό σύλλογο είναι τιμή και προνόμιο να μπορεί να εκπροσωπεί, πραγματικά και ουσιαστικά, το ποδόσφαιρο του τόπου του, αναδεικνύοντας τα δικά του παιδιά. Αντίστοιχα όμως κι επειδή πρόκειται για σχέση αμφίδρομη, τιμή και προνόμιο είναι και για τον κάθε ντόπιο ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα μίας ομάδας με ιστορία και ειδικό βάρος, πόσω δε μάλλον όταν αυτή φέρει το όνομα της πόλης του και του νησιού του.

Η διοίκηση της Ρόδου είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να δομήσει τη νέα ομάδα πάνω σε μία ισχυρή βάση γηγενών, ικανών αθλητών, όμως η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια. Αν δεν το καταφέρει έγκαιρα, θα υποχρεωθεί να στραφεί σε επιλογές ποδοσφαιριστών εκτός νησιού που θα θεωρήσουν τιμή να φορέσουν την ιστορική φανέλα με το ελάφι (τέτοιοι υπάρχουν πολλοί), για να αποδειχθεί συνεπής τουλάχιστον στο σκέλος της υπόσχεσής της που αφορά στη  δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας.